IT-Support & Service

IT-Support & Service

Snabb och professionell IT-relaterad support

Reparationer, konfigurering, hårdvara, mjukvara, nätverk, säkerhet, trådlöst

PC-Service

Snabb och professionell service av din trasiga dator.

Vår gedigna kunskap och erfarenhet inom hårdvara och operativsystem i kombination med automatiserade verktyg för felsökning gör att vi snabbt och effektivt kan komma fram till och reda ut de fel som du har råkat ut för.

Vi erbjuder dig som kund allt ifrån nyinstallation och tillbyggnad i ditt nätverk med såväl fasta installationer till temporära lösningar.

Har du råkat ut för problem på din arbetsplats eller i ditt hem och behöver snabb hjälp? Ring oss så hjälper vi dig snarast möjligt. Vi har lång erfarenhet av platssupport och kan hjälpa dig med de flesta fel du kan tänkas råka ut för.

Virusrensning

Vi hjälper dig om du råkat ut för virus och andra oönskade program.

Du lämnar in din dator till oss och hämtar den när den är färdig, alternativt att vi hämtar datorn hos er.

När vi genomför en virusrensning så använder vi oss av ett antal olika rensningsprogram, detta medför att det kan bli en utdragen process beroende på typ av Virus/Malware/Spyware. Av den anledningen kan vi inte göra detta på plats hos er utan behöver ha datorn hos oss där vi har bättre kontroll samt att datorn får genomföra genomsökning och rensning ordentligt.

Fjärrhjälp

Framtiden inom IT Support.

Vi kan på ett säkert och bra sätt styra din dator från vårt kontor utan att behöva sitta framför din dataskärm. Detta innebär att de flesta problem som du råkar ut för kan lösas direkt och över nätet.

Detta är det minst kostsamma sättet för dig och även det smidigaste.

(Förutsätter en fungerande internetuppkoppling).

Övriga tjänster

Vi erbjuder även andra tjänster i from av exempelvis nätverksinstallation, konfigurering av routrar och brandväggar. Vi kan hjälpa till med inköp och installation av nätverksbaserade kamerabevakningssystem. Vi skapar hemsidor enligt dina önskemål. Givetvis har vi också en lång erfarenhet av Microsofts serverplattformar och kan hjälpa dig med alla servrar från NT4 – 2008